Redknapp: Da, želim dovesti Joe Colea

Cole na meti Spursa

Redknapp: Da, želim dovesti Joe Colea

Edmir Škorić

"Da, zainteresiran sam za Joe Colea", kazao je trener Tottenhama Harry Redknapp, koji pokušava angažovati Chelseajevog veznjaka.

Joe Cole (28) se trenutno nalazi u Južnoafričkoj Republici gdje se priprema sa selekcijom Engleske za Svjetsko prvenstvo. Cole je ovog ljeta postao jedna od najtraženijih igrača na otoku, a najviše zbog toga što mu je ugovor sa Chelseajem istekao.

Engleski reprezentativac nije siguran hoće li produžiti ugovor sa klubom iz Stamford Bridgea, a sa strane ga vrebaju Tottenham, City, Arsenal, Manchester United... Posebno bi ga u svojim redovima želio Harry Redknapp, trener Tottenhama sa kojim je surađivao prije nekoliko sezona u West Ham Unitedu.

"Da, interesujem se za Joe Colea. Što da ne? Veliki je igrač, a uostalom istekao mu je ugovor. Kad se vrati sa Svjetskog prvenstva, volio bih razgovarati s njim o dolasku u Tottenham", kazao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.