Redknapp iz trećeg pokušaja dovodi Parkera?

Redknapp iz trećeg pokušaja dovodi Parkera?

Edmir Škorić

Nakon što je izgubio bitke u prethodna dva ljetna prijelazna roka, Tottenhamov menadžer Harry Redknapp iz trećeg pokušaja nastojat će dovesti engleskog reprezentativca Scotta Parkera.

Kako javlja Sky Sports, West Ham i Tottneham pregovaraju oko transfera Parkera. Kako Spursi nisu sigurni da će okončati transfer Lassane Diarre iz madridskog  Reala, Parker bi mogao biti pravi igrač za njih.

Interes za Parkerom poajvio se samo 24 sata nakon što je klub doveo na posudbu napadača Emmanuela Adebayora i Yaga Falque iz Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.