Redknapp: Modrić je nezamijenjiv

Redknapp: Modrić je nezamijenjiv

Harry Redknapp smatra da je veznjak Luka Modrić "nezamjenjiv" za Tottenham, navodeći da hrvatski reprezentativac neće biti prodat.

Redknapp je priznao da bi interesovanje Manchester Uniteda i Chelseaja moglo potaknuti 25-godišnjeg Modrića da zatraži ispisnicu s "White Hart Lanea".

"Mnogo puta sam rekao da je on nezamjenjiv i klub bi napravio veliku grešku da mu dopusti da ide", kazao je menadžer "Spursa" za "Sunday Mirror".

"Moramo pojačati ekipu, a ne slabiti je. Kada bih imao mogućnost doveo bih još najmanje tri pojačanja da bismo se naredne sezone mogli boriti za jedno od prva četiri mjesta u Premier ligi. United, Liverpool, Manchester City, Arsenal i Chelsea, koji su ove sezone bili ispred nas, također se pojačavaju i stoga moramo biti realni. Ako želimo da im konkuriramo, moramo biti aktivni u prijelaznom roku, ali to će biti teško. Nije lako dovesti pravog igrača za podnošljivu cijenu", kazao je trener Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.