Redknapp: Mourinho još nije kao Ferguson

Premiership

Redknapp: Mourinho još nije kao Ferguson

Trener Tottenhama, Harry Redknapp je izjavio kako smatra da su Sir Alex Ferguson i Jose Mourinho u ovom trenutku dv najbolja trenera, ali da Portugalac još nije blizu Škota.

„Uživao sam u predstavi Intera protiv Chelseja, ali mislim ako se sastanu u četvrtfinalu Lige prvaka da će Manchester United slaviti pobjede u oba meča. United ima mnogo više kvalitete da prođe, a u ovom trenutku imaju i Waynea Rooneya, koji bi bio prevaga na strani Fergusona“, kaže Harry Redknapp.

„Nema sumnje da je Jose u ovom trenutku odličan menadžer, koji je postigao vrhunske rezultate u Premiershipu i Seriji A, ali mislim da u ovom trenutku još nije blizu Alexa Fergusona koji je na Old Traffordu stekao status kralja“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti