Redknapp ne želi Parkera

Redknapp ne želi Parkera

Harry Redknapp. menadžer Tottenhama, odbacio je mogućnost da Scott Parekr dođe na White Hart Lane.

Engleski veznjak će najvjerovatnije napustiti Upton Park, jer je Wehst Ham preselio u Championship, a vjeruje se da je Aston Villa već poslala ponudu od sedam miliona funti.

Osim Tottenhama i Aston Ville, Parker se povezivao sa Arsenalom i Chelseajom, kojem treba defanzivni veznjak, jer se teže povrijedio Michael Essien.

Redknapp nikada nije skrivao svoje divljenje Parkeru, ali menadžer Spursa isključio je mogućnost da engleski veznjak dođe u Tottenham, jer ima 30-godina.

"Ako uzmeme u obzir odštetu od osam miliona funti, kada sračunate odštetu i plate onda govorite o transferu od 30 miliona funti. Ne postoji način da klub dovede 30-godišnjeg igrača, koji se poslije ne bi mogao prodati za veće pare", rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti