Redknapp ne želi prodati Balea

Redknapp ne želi prodati Balea

Trener Tottenhama Harry Redknapp odbio je ponude Intera i Manchester Citya za svog igrača Garteha Balea, u vrijeme kada se ovaj nalazio u lošoj formi.

Bale se jedno vrijeme nalazio u lošoj formi, te ga je Redknapp preselio na klupu, što je ohrabrilo Manchester Citya, koji ga je želio dovesti, ali i Inter, čiji je trener Jose Mourinho želio vidjeti ovog igrača u svojim redovima.

"Plašilo me na smrt sama ideja da ga prodam. Nema govora o njegovoj prodaji. Prolazio je kroz težak period i to je sada iza njega. On je igrač Tottenhama i to će i dalje ostati", rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.