Redknapp nema ništa protiv da vodi Rusiju

Redknapp nema ništa protiv da vodi Rusiju

Edmir Škorić

Bivši menadžer Tottenhama Harry Redknapp, barem prema tvrdnjama njegovog agenta, nema ništa protiv da preuzme rusku nogometnu reprezentaciju.

Redknapp se našao na popisu 13 kandidata za nasljednika Dicka Advocaata na klupi Rusije. No, neće Velšaninu biti jednostavno "upasti" na tu poziciju, obzirom da Ruski nogometni savez razmatra i o Fabiju Capellu, Pepu Guardioli, Marcelu Lippiju, Rafaelu Benitezu...

 

"Da li je Harryju problem otići u Rusiju? Ne. Spreman je ići u bilo koju zemlju i živjeti bilo gdje, posebno u Rusiju. Mislim da bi ga zanimala ponuda ukoliko bi došla", kazao je njegov agent Phil Smith, koji je još dodao da zasad nema poziva iz Ruskog nogometnog saveza.

 

Navodno je i Capello, bivši engleski selektor, pokazao interes za ovo radno mjesto. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.