Redknapp: Nisam pedofil, ne pljačkam banke!

Ne osjeća se krivim

Redknapp: Nisam pedofil, ne pljačkam banke!

Edmir Škorić

Tottenhamov menadžer, Harry Redknapp, u julu će morati na sud kako bi dokazao nevinost u optužbi da je izbjegao platiti porez.

Tottenham u utorak dočekuje Milan u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a Redknappu, osim brige kako zadržati gol prednosti nad Rossonerima, na leđima je i pritisak koji ga tereti za neplaćanje poreza.

"Ovo sve se ne bi ni dogodilo, da nisam ja u pitanju. Ne pljačkam banke i nisam pefodil. Nisam napravio ništa loše. Sve ovo boli i mene i moju suprugu, kao i čitavu obitelj. Želim samo da se maknem iz ove priče i nastavim živjeti", rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.