Redknapp: Pobjeđivanje je dobra navika

Nakon pobjede u FA Cupu

Redknapp: Pobjeđivanje je dobra navika

Adnan Beganović

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp bio je jako zadovoljan nakon što su popularni Pijetlovi u okviru 3. kola FA Cupa na White Hart Laneu pobijedili drugoligaša Peterborougha sa 4:0.

"Svaka je utakmice važna i ljudi su platili novac da bi nas gledali. Daleko smo još od naslova, ali sviđa mi se način na koji smo igrali. Protok i kontrola lopte bili su jako dobri", rekao je Redknapp za otočke medije i dodao:

"Pobjeđivanje je dobra navika. Nisam želio poslati slabiju momčad na teren i riskirati slabiju igru i onda žaliti poslije. Imam dobru momčad i nisam imao razloga za eksperimentiranje. Ne igramo u Europi i nastupamo u samo dva takmičenja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.