Redknapp pohvalio mlade igrače

Engleski stručnjak oduševljen atmosferom na stadionu

Redknapp pohvalio mlade igrače

Harry Redknapp zadovoljan je izadnjem njegovog mladog sastava koji je odigrao bez golova na gostovanju kod PAOK-a u okviru Evropske lige.

Redknapp će s eu ovoj sezoni fokusirati samo na Permiership, tako da je u sinoćnjoj utakmici izveo na teren podmlađeni sastav. Engleski stručnjak bio je oduševljen i atmosferom na stadionu.

"Zadovoljan sam nastupom ekipe, posebno u prvom poluvremenu. Držali smo dobro loptu. Atmosfera je bila zastrašujuća. Bilo je fantastično. Ovo nema svuda u svijetu. Navijači su nevjerovatni, oni stoje iza svoje momčadi", rekao je Redknapp.

"Mladi igrali ovo nikada do sada nisu vidjeli i to je bilo teško iskustvo za njih, ali mislim da su odigrali veoma dobro. Mladi Tom Carroll je odigrao dobro na sredini terena. On je mali dječaj, ali je dobar nogometaš. Naporno radi i ima veliki potencijal".

"Mislim da je bio penal na Kaneu. Vidio sam ponovljeni snimak i bio je prekršaj. On ne bi namjerno pao. Surovo je to što je dobio žuti karton, jer bio je penal", osvrnuo se engleski stručnjak na jednu situaciju u šesnaestrcu PAOK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.