Redknapp potvrdio da dovodi Begovića

Špekulacije ili ne?

Redknapp potvrdio da dovodi Begovića

Adnan Beganović

Prema pisanju otočkih medija, tačnije  The Mirrora, naš reprezentativni golman Asmir Begović, karijeru će nastaviti u Tottenhamu.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp u razgovoru za The Mirror potvrdio je da je finalizirao transfere Younesa Kaboula i Asmira Begovića iz Portsmoutha te islandskog napadača Eidura Gudjohnsena.

Prema pisanju The Mirrora naš reprezentativni golman plaćen je milion funti, dok je Kaboul plaćen 6 miliona funti. U ragovoru sa The Mirror menadžer popularnih Pijetlova za našeg reprezentativca je rekao:

"Asmir još nije skroz formiran golman, ali njegov potencijal je ogroman."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti