Redknapp potvrdio interesovanje za Matu

Redknapp potvrdio interesovanje za Matu

Juan Manuel Mata sigurno će napustiti Valenciju ovog ljeta, a veliku borbu za njega vode Arsenal i Tottenham. Harry Redknapp potvrdio je interesovanje za 23-goidišnjeg veznjaka.

Redknapp je potvrdio interesovanje za Matu, a istakao je da je 23-godišnjeg veznjaka gledao u susretu mladih reprezentacija Engleske i Španije, kada ga je zadivio.

"Mata je igrač koji mi se sviđa. No, njega želi Arsenal i još neki klubovi. Gleda sam ga u susretu mladih reprezentacija Engleske i Španije, tada je izgledao fantastično", rekao je Rednkapp, dodavši:

"Predsjednik se bavi tim, ja se ne bavim transferima. Ne želim reći da se ne događa ništa, jer ga možemo sutra potpisati. Uglavnom on je igrač koji mi se sviđa".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.