Redknapp pun hvale za Beckhama

Redknapp pun hvale za Beckhama

Iako se zadnjih sedmica najavljivalo kako bi nekadašnji engleski kapiten David Beckham mogao biti posuđen londonskom Tottenhamu sa kojim je posljednjih sedmica i trenirao, od posudbe ipak neće biti ništa.

David se već vratio u svoj LA Galaxy i očekuje početak američkog prvenstva. Harry Redknapp, menadžer Spursa nije želio da se stvari odvijaju tim tokom ali mu je posve jasno da je stvar gotova. Ipak, ne zauvijek.

Redknapp se vrlo pohvalno izrazio o Beckhamu i najavio mogužnost da se jednog dana ipak skrasi u Spursima.

''On je vrlo zauzet čovjek, njegov život je nevjerovatan. Ali kada neko želi dolaziti ovdje svaki dan i trenirati s nama iako može sjediti kući i mjesec dana odmarati, to sve govori o kakvoj se ličnosti radi“, kaže Redknapp.

„On voli fudbal. Ovdje je uvijek dobrodošao i, ko zna, nije nemoguće da se jednom u budućnosti ponovo nađe među nama. Detalje oko toga trebao bi vidjeti predsjednik kluba'', rekao je Redknapp

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.