Redknapp: Šanse u nastavku? Sve je moguće

Redknapp: Šanse u nastavku? Sve je moguće

Edmir Škorić

Tottenham će u osmini finala dobiti nominalno slabijeg protivnika, nakon što su grupnu fazu okončali na liderskoj poziciji.

Poraz Intera u Bremenu i remi kod Twentea u Enschedu je Tottenhamu donio prvo mjesto u skupini A sa 11 bodova, jednim više od drugoplasiranog Intera - aktuelnog prvaka Evrope.

"Na početku natjecanja sam naglasio kako je naša skupina možda i najneizvjesnija. Činili su je prvak Evrope Inter i osim nas dvije jake momčadi kao što su Werder i Twente. Kada u takvom društvu budete prvi morate biti ponosni. Mislim da je ovo veličanstven rezultat", kazao je Redknapp, dodavši:

"U ovom trenutku moja momčad stvarno izgleda jako dobro. Šanse u nastavku? Zaista je sve moguće".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.