Redknapp se još uvijek nada doalsku Diarre

Redknapp se još uvijek nada doalsku Diarre

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, uvjeren je da može do kraja prelaznog roka dovesti veznjaka Real Madrida, Lasanu Diarru.

Navodno, Diarra je rekao kako su informacije o njegovom napuštanju Santiago Bernabeua lažne i da nije postigao nikakav dogovor sa Tottenhamom.

Redknapp ne vjeruje da je to istina i još uvijek je uvjeren da će uspjeti dovesti francuskog veznjaka na White Hart Lane, kojeg je trenirao u Portsmouthu.

"Ne, nije tačno. Ništa nije propalo. Postoje još uvijek dobre šanse da Diarra dođe. Predsjednik radi na tome. Imam dobar odnos s njim", rekao je Redknapp, dodavši:

"Doveo sam ga u Portsmouth i prodao sam ga realu za 22 miliona funti. Veliki je talenat. Fantastičan igrač. Još uvijek postoje realne šanse da dođe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti