Redknapp: Tužan sam, ali neću se ubiti

Redknapp: Tužan sam, ali neću se ubiti

Porazom od Manchester Cityja u zasotaloj utakmici 33. kola engleske Premier lige Tottenham se oprostio od Lige prvaka. Harry Redknapp, menadžer Spursa kaže da je forma njegove ekipe bila dosta bolje nego što to rezultati pokazuju.

"Tužan sam, ali neću se ubiti. Igrali smo dobro tokom cijele sezone, ali jednostavno nismo uspjevali dokrajčiti protivnike. Igarli smo u dobroj formi, ali rezultati to ne pokazuju", rekao je Redknapp.

Postoji mogućnost da Tottenham ne dođe ni do Evropske lige, jer je Liverpool na petom mjestu sa dva boda prednosti, a upravo Redsima idu na noge u sljedećem kolu. Ukoliko naredne sezone budu željeli plasman u najjače klupsko takmičenje na svijetu, morat će angaživati pojačanja, no Redknapp nije siguran da će se to desitit.

"Ne znam da li imamo novca za pojačanja. Nisam još uvijek o tome razgovarao sa predsjednikom kluba. Ukoliko ne budemo u mogućnosti da pojačamo tim, nastavit ćemo sa ovim kadrom. Vjerujte, bit ćemo jaki i sljedeće sezone", dodao je engleski stručnjka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.