Redknapp: Volio bih da Pavlyuchenko ostane
Pavlyuchenka želi ruski Zenit

Redknapp: Volio bih da Pavlyuchenko ostane

Edmir Škorić

Trener londonskog Tottenhama Harry Redknapp pohvalio je ruskog napadača Romana Pavlyuchenka, za kojeg tvrdi da ima budućnost na White Hart Laneu.

"Njegovo je mjesto ovdje, ali to želi li on biti ovdje ili ne, to je već upitno. Stvarno je kvalitetan napadač i kada želi raditi i igrati onda je vrhunski nogometaš", kazao je Redknapp, koji ističe kako u Londonu žele da Pavlyuchenko ostane.

"Ne znam želi li ostati ovdje, nisam siguran. Ali mi želimo da on ostane i uvijek sam govorio da ga ne bih prodao". Ipak, teško je vjerovati da će Rus ostati u klubu, budući da ne dobija priliku da igra.

Pavlyuchenko nema mjesta u prvoj momčadi Spursa, jer Redknapp trenutno više vjeruje Defou, Crouchu i Robbie Keanu. Ruski napadač je u Fa Kup u subotu protiv Leedsa (2:2) postigao tek svoj drugi gol u sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti