Redknapp zadovoljan žrijebom

Redknapp zadovoljan žrijebom

Tottenham je u grupnoj fazi Lige prvaka završio ispred Intera, a današnji žrijeb u Nyonu londonskoj momčadi je za protivnika u osmini finala namijenio drugi milanski klub - AC Milan.

"Biće to sjajna utakmica. Da ste mi prije žrijeba ponudili Milan, uzeo bih ga. Vodeća su ekipa u Italiji, igraju sjajno i jedva čekam meč s njima", kaže trener Tottenhama Harry Redknapp i dodaje da ne znači mnogo to što će Milan prvu utakmicu igrati na svom terenu.

"Nema veze, oni su iskusna ekipa, igraju jednako dobro i na strani. Najvažnije je da smo dobili dobrog protivnika. Ovo nije najgori žrijeb, iako je težak. Ipak, tražili smo dobre utakmice, a protiv Milana će sigurno biti takva", rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.