Redknapp želi Adama

Playmaker Blackpoola na meti brojnih klubova

Redknapp želi Adama

Sve je izglednije da će Blackpool ostati bez svog najboljeg igrača Charlie Adama. Nakon brojnih engleskih klubova u utrku se uključio i Tottenham.

Daily Mail navodi kako je menadžer Tottenhama, Harry Redknapp gledao škotskog playmakera u subotnjoj utakmici protiv West Broma i navodno spreman je krenuti u akciju.

Aston Villa, Birmingham, Blackburn, Sunderland, Everton, Liverpool... Sve su to klubovi čiji je interes izmamio 25-godišnji veznjak Narandžastih.

Villa je već poslala službenu ponudu tešku tri i pol miliona funti, ali ona je odbijena. Adam je izrazio želju da ide, ali Ian Holloway želi da ostane do ljeta.

Osim Harryja Redknappa, glavni skaut Spursa je posmatrao Adama u utakmici protiv Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti