Redknapp želi dovesti Anelku

Redknapp želi dovesti Anelku

Midhat Šljivak

Menadžer Queens Park Rangersa Harry Redknapp izjavio je kako želi u klub dovesti iskusnog francuskog napadača Nicolasa Anelku, koji trenutno nastupa i vodi kinseku ekipu Shanghai Shenhua.

Anelka je izrazio nezadovoljstvo životom u Kini, te bi 33-godišnji Anelka mogao ponovo put Evrope, što namjerava iskoristiti Redknapp.

"On je veoma dobar i kvalitetena fudbaler. Zainteresovani smo da ga dovedemo, je rkoliko znam on želi otići iz Kine. Ne znam još uvijek kakv aje situacija s njim", rekao je Redknapp.

Anelka bi dres QPR-a mogao obući već u januaru, a na Ostrvu je već nosio dres nekoliko ekipa. Igrao je za Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City i Bolton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti