Redknapp želi Huntelaara i Mensaha

Pojačanja iz Serije A

Redknapp želi Huntelaara i Mensaha

Edmir Škorić

Harry Redknapp, trener Tottenhama, sprema ekipu koja će naredne sezone uspješno igrati u Ligi prvaka.

Spursi žele pojačati napad, a Mail on Sunday ističe kako je Klaas-Jan Huntelaar idealan kandidat za trenera Harry Redknappa.

Navodno bi Rossoneri prihvatili ponudu ukoliko bi ona bila "teška" 12 miliona funti, tako da bi u Milanu taj novac preusmjerili u sredstva za dovođenje Sevillinog napadača Luis Fabiana.

Huntelaar ne pamti po najboljem prošlu sezonu, kada je u 21 utakmicu postigao svega sedam golova, a većina ih je postigao kao rezervni igrač.

Spursi žele još jednog igrača iz Serije A, a radi se o Gancu Johnathan Mensahu. Udineseov 19-godišnji stoper ovog će ljeta nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije