Redknapp želi Rossija u Totennhamu

Redknapp želi Rossija u Totennhamu

Edmir Škorić

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp uvidio je u mladom italijanskom napadaču Giuseppe Rossiju idealno napadačko pojačanje.

Tako je velški stručnjak u petak boravio na Goodison Parku u Liveproolu, gdje je posmatrao prijateljski susret Evertona i Villarreala. Španci su slavili s 1:0, a jedini gol postigao je upravo Rossi.

Redknapp je mladog napadača gledao u nekoliko navrata u proteklih godinu dana, a sve je počelo od prošlog ljeta, kada je postigao hat-trick na White Hart Laneu protiv Tottenhama.

Navodno će Spursi ponuditi 28 miliona funti Villarrealu, no pitanje je hoće li Žutoj podmornici to biti dovoljno da pusti svog prvog strijelca. Ipak, teško je očekivati da će se riješiti usluga Rossija, pogotovo nakon što su Santi Cazorlu prodali Malagi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.