Redknapp želi Van Bommela

Redknapp želi Van Bommela

Edmir Škorić

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp namjerava "debelo" pojačati redove londonskog kluba, a jedno od potencijalih pojačanja mogao bi biti i iskusni Holanđanin Mark van Bommel.

Tridesettrogodišnji igrač veznog reda i kapiten Bayerna bi već narednog ljeta mogao postati slobodan igrač, obzirom da njegov trenutni ugovor ističe u junu, a da isti nema namjeru produžiti.

Tako britanski Mirror piše kako takav "poklon" sebi želi priuštiti Tottenhamov menadžer Harry Redknapp. Namjerava velški stručnjak Bommela dovesti već u januaru.

Ipak, u januaru bi Tottenham morao isplatiti odštetu Bavarcima, pa niije sigurno hoće li čelnici engleskog kluba pristati na to, ili će čekati ljeto i "besplatnog Bommela".

Pređe li na White Hart Lane, Bommel bi se pridružio svom sunarodnjaku Rafaelu van der Vaartu koji je ljetos stigao iz Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.