Rednkapp: Moguće je da nas Pav napusti

Rednkapp: Moguće je da nas Pav napusti

Roman Pavljučenko, napadač Tottenhama često ističe svoje nezadovoljstvo minutažom, a Harry Redknapp potvrdio je da je moguće da Rus napusti White Hart Lane.

Redknapp kaže da Tottenham nema namjeru prodati Pavljučenka, jer je dobar napadač, tako da ukoliko neko bude želio ruskog napadača morat će poslati dobru ponudu.

"Pav se mora nastaviti dosta zalagati i vidjeti šta će se desiti. To je do kluba. Moguće je da će nas napustiti, ukoliko on smatra da će ugroziti šanse za igranje na Euru 2012. godine", kaže Redknapp.

"Mi ga ne želimo prodati, tako da ukoliko ga neko bude želio morat će poslati dobru ponudu, jer je on dobar igrač", dodao je engleski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.