Redsi bez Aggera protiv Arsenala, upitan i Gerrard

Redsi bez Aggera protiv Arsenala, upitan i Gerrard

Edmir Škorić

Liverpoolov stoper Daniel Agger bit će izvan pogona nekoliko sedmica nakon što je slomio rebro u finalu Carling kupa protiv Cardiff Cityja.

Danac, čija je karijera isprekidana nizom povreda, u nedjeljnom finalnom okršaju na Wembleyju zamijenjen je u 86. minuti nakon lom rebra i propustit će subotnji derbi s Arsenalom.

"Zadobio je prijelom roba, pa će možda nekoliko sedmica biti izvan terena. Ko god da se povrijedi, nedostaje nam. Daniel je fantastično igrao ove godine", kazao je menadžer Liverpoola Kenny Dalglish.

Liverpool bi u subotu mogao biti i bez kapitena Stevena Gerrarda, koji je zadobio povredu u prijateljskom susretu Engleske i Holandije.

"Budući da ne znam o čemu se radi, ne mogu vam reći da li postoji šansa da zaigra protiv Arsenala. Dakle, umjesto nagađanja, najbolje bi bilo da sačekamo i vidimo što će reći ljekarska ekipa nakon što ga pregleda".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.