Redsi za Origija plaćaju dodatnih 10 miliona funti
Foto: epa.eu

Amaterizam na djelu?

Redsi za Origija plaćaju dodatnih 10 miliona funti

Liverpool ove sezone ima velikih problema sa realizacijom. Mario Balotelli nikako da proradi, Sturridge je dugo odsustvovao zbog povrede, a tek sada se vidi koliko je napadu Redsa značio Luis Suarez. 

Kako bi pojačao svoj napad klub sa Anfielda spreman je platiti dodatnih 10 miliona funti kako bi u januarskom prelaznom roku Divock Origi stigao u Liverpool.

Naime, Redsi su već platili Lilleu 10 miliona funti za 19-godišnjeg belgijskog napadača, ali su nakon potpisa ugovora dogovorili njegovu posudbu upravu Lilleu do kraja sezone.

Ipak problem sa realizacijom u napadu primorao je Redse da reaguju, pa je tako peterostruki prvak Evrope spreman platiti dodatnih 10 miliona kako bi francuski klub Belgijanca već u januaru pustio u Liverpool, a ne na ljeto kada ističe posudba, piše Mail koji zaključuje da je ovaj prijedlog kluba sa Anfielda prilično amaterski.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti