Redžepagić: Odluka do subote

Ko će biti novi trener Sarajeva

Redžepagić: Odluka do subote

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše sa imenom trenera koji bi trebao preuzeti Sarajevo. U opticaju su brojna imena, no član Upravnog odbora Sarajeva, Irfan Redžepagić za SportSport.ba tvrdi da odluka još uvijek nije donesena.

"Špekuliše se u medijima sa mnogim imenima, međutim u ovom trenutku vam ništa zvanično ne mogu potvrditi. Nama je u interesu da do subote konačno završimo i to pitanje jer do tada moramo u UEFA-u prijaviti spisak od 23 igrača i trenera koji će igrati sa Orebrom", rekao je za SportSport.ba član Upravnog odbora Sarajeva Irfan Redžepagić.

"Upravni odbor kluba je taj koji donosi odluke. Dakle, Upravni odbor mora prvo prihvatiti ili odbiti ostavku Mirze Varešanovića. Do subote ćemo sve znati, vremena više nemamo", dodao je Redžepagić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti