"Redžepagiću zabraniti pristup klubu"?!

Saopštenje "veterana i omladinskog pogona"

"Redžepagiću zabraniti pristup klubu"?!

Saopštenjem, koje potpisuju "veterani FK Sarajevo i omladinski pogon", mogla bi se dići dodatna bura na Koševu.

Naime, danas je u Sarajevo stigao novi trener bordo tima Jiri Plišek, koji će naredne sezone voditi bordo tim. To je, međutim, izazvalo revolt kod određenih struktura u FK Sarajevo, koje ne priznaju člana Uprave FK Sarajevo Irfana Redžepagića?!

U saopštenju, koje vam u cijelosti prenosimo, između ostalog, zabranjuje se Redžepagiću pristup klubu, te ga se optužuje za anarhiju...

"Treneri omladinskog pogona FK Sarajevo zajedno sa veteranima kluba održali su sastanak na kojem su se pobunili protiv Irfana Rerdžepagića, koji prema njihovom mišljenju klub pokušava dovesti u potpunu anarhiju.

"Zabranjujemo pristup klubu gospodini Irfanu Redžepagiću (nelegalno izabranom članu Upravnog odbora) koji svojim postupcima klub pokušava dovesti u potpunu anarhiju i time dodatno komplicira i onako tešku situaciju.

Neprihvatljivo je da se nelegalno izabrani član Upravnog odbora pojavljuje u Fojnici na pripremama, dovodi igrače, imenuje šefa stručnog štaba, a da za to nema nikakve kompetencije i zapravo se samo bavi mešetarenjem na štetu kluba.

"Zahtjevamo od legalnih članova Upravnog odbora, od predsjednika kluba da šefa stručnog štaaba bira iz redova uposlenika kluba koji su svojim dosadašnjim radom pokazali da imaju stručnost i kvalifikacije za vođenje kluba što su dokazali brojnim osvojenim titulama za šta svakodnevno stižu priznanja upućena od FSBiH". navodi se u saopštenju i čijem potpisu stoji veterani kluba i omladinski pogon.

Ostaje nejasno kome zaista smeta Irfan Redžepagić i Jiri Plišek, ljudi koji su na Koševo došli kako bi pokušali izvaditi bordo tim iz problema u kojem se nalaze posljednjih sezona. Zanimljivo je kako "veterani i omladinski pogon" daju sebi za prvo da nekom "zabrane" pristup klubu?!

Također je kontradiktorno da se u potpisu ovog saopštenja ne nalazi nijedno ime...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.