Redžić: Tražit ćemo svoju šansu protiv Viteza

Vezista Krupe poručio

Redžić: Tražit ćemo svoju šansu protiv Viteza

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici ovog vikenda gostovat će ekipi Viteza, u sklopu 22. kola Premijer lige BiH.

Vezni red banjalučkog sastava na ovoj utakmici predvodit će 20-godišnji Ajdin Redžić, fudbaler koji već treću sezonu nastupa u Premijer ligi BiH. Prethodne dvije branio je boje Borca, a sada je jedan od ključnih igrača sredine terena u mozaiku iskusnog stručnjaka Slobodana Starčevića.

Prije ovog meča, Krupa zauzima šestu poziciju u najelitnijem takmičenju u državi, dok je Vitez devetoplasirani tim. Međutim, mladi igrač upozorava da niti jedna ekipa u ligi nije lak plijen.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Prvo razmišljamo o ekipi Viteza, koja je prema mom mišljenju jako dobra u napadu dok je u zadnjoj liniji nešto slabija. Tražit ćemo svoju šansu kako bi stigli do pozitivnog ishoda na gostovanju", poručio je fudbaler Krupe, Ajdin Redžić.

Vrijedno pomena jeste i to da se upravo Redžić našao na spisku novoizabranog selektora U-21 reprezentacije BiH Vinka Marinovića, za kvalifikacioni meč sa Lihtenštajnom.

Utakmica između Viteza i Krupe na rasporedu je sutra u terminu od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi