Regoje: Bodovi su nam prijeko potrebni

Dočekuje svoj bivši klub na Otoci

Regoje: Bodovi su nam prijeko potrebni

E. Škorić

Pored vječitog derbija, jedan od zanimljivijih susreta 12. kola BH Telecom Premijer lige bit će odigran na Otoci, gdje će snage odmjeriti domaći Olimpic i Slavija.

Izabranici Husrefa Musemića danas će na Otoci dočekati Slaviju, jedno od najprijatnijih iznenađenja prvog dijela premijerligaške sezone. Bit će to duel ekipa koje se bore za jedno od mjesta koje vodi u Evropu.

 

A nekadašnji igrač Slavije, koji sada dosta uspjeha brani boje Sarajlija, Bojan Regoje smatra da su njegovoj momčadi bodovi iz današnjeg susreta prijeko potrebni kako bi uhvatili priključak s vodećim momčadima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Slavija se nalazi u dosta dobroj formi. A pod vodstvom Vlade Čapljića fudbaleri kluba iz Lukavice igraju kao preporođeni. No, mi igramo kod kuće i nama su bodovi više nego potrebni da bi ostali u utrci za mjesta koja vode u Evropu", istakao je Regoje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.