Regoje: Možemo do boda u Travniku

Regoje: Možemo do boda u Travniku

D. Banović

U kompletnom sastavu i sa velikom dozom optimizma ekipa Slavije otputovala je u Travnik gdje će igrati utakmicu 9.kola šamiponata BiH. Kapiten Bojan Regoje smatra da njegova ekipa može do povoljnog rezultata.

"Znamo da je Travnik ove sezone neugodan domaćin i da su pobjedili Široki Brijeg, pa i Željezničar, ali to nas ne brine. Ovaj podatak je samo upozorenje za nas i mi moramo da odigramo našu igru. Ukoliko u prvom dijelu sačuvamo našu mrežu onda sam siguran da ćemo doći najmanje do jednog boda", kaže kapiten Slavije Bojan Regoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije