Iskusni član zeničkog Čelika

Regoje: Očekuje nas možda i najteža utakmica u sezoni

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra na Bilinom polju u okviru Lige za opstanak dočekuju ekipu Širokog Brijega.

Domaćinu je prijeko potrebna pobjeda, dok gosti žele s pozitivnim rezultatom najaviti utakmicu sezone u srijedu na Grbavici.

Široki Brijeg je veoma kvalitetna ekipa, posebno u ofanzivnom dijelu, gdje imaju Wagnera, Menala i Krstanovića, tako da će sutra dosta toga zavisiti i od odbrane Čelika, koja u posljednje tri utakmice nije primila gol. Bojan Regoje nada se da će i sutra ekipa biti na nivou, te zabilježiti nova tri boda u borbi za opstanak.

"Znamo s kim sutra igramo, možda nas očekuje i najteža utakmica u dosadašnjem dijelu sezone, ali znamo šta nam je činiti. Mi vjerujemo u sebe i ovu ekipu, kao što smo vjerovali i u prethodnih osam kola. Mislim da ovo što smo dosad uradili nije mala stvar, posebno jer nemamo još poraza u proljetnom dijelu. Mislim da sutra Široki Brijeg ne smije imati veći motiv od nas, mi ćemo sutra dati maksimum kako bi pobijedili i ostali u utrci za opstanak" nada se Regoje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani u posljednje tri utakmice nisu primili gola, odbrana igra na visokom nivou.

"Sve je lako kad ne primate golove, nadam se da će tako biti i sutra. Nadam se da ćemo zadržati nivo igara iz prethodnih utakmica, te da ćemo ostvariti pobjedu. Mi dobro znamo od koga prijeti najveća opasnost, neću nikog imenovati, znamo gdje su oni jaki, ali moramo obratit pažnju na sve igrače, jer bilo koga da pustite on može biti opasan po nas gol. Nama je najbitnije da mi budemo na našem nivou i onda ćemo lakše doći do cilja, kazao je iskusni stoper Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi