Regoje: Ostajem u Slaviji

Postignut dogovor

Regoje: Ostajem u Slaviji

D. Banović

Sve dileme su otklonjene i Bojan Regoje će i u nastavku sezone igrati za momčad Slavije, iako su iz tabora Sarajeva pokazali interesovanje za ovog odbrambenog igrača.

"Postigao sam dogovor sa upravom Slavije i ostaću u klubu. Moram da kažem da sam srećan zbog toga, jer Slavija je klub u kojem sam stekao afirmaciju", rekao je Regoje.

Uprava Slavije i Bojan Regoje su danas razgovarali i definitvno su večeras postigli dogovor. Regoje će dobiti i novac koji mu ljudi iz uprave duguju.

"Riječ je o sitnom novcu i to nije nikakav problem. Regoje će dobiti novac koji mu uprava duguje. Sredstva će da dobiju i ostali igračima kojima je klub nešto dužan", rekao je potpredsjednik Slavije Dragan Kulina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.