Regoje: Svaka utakmica je podjednako važna

Štoper FK Olimpic

Regoje: Svaka utakmica je podjednako važna

D. Vejo

Fudbaleri Olimpica svoje pripreme za nastavak sezone odrađuju u Hadžićima. 

Nezadovoljni rezultatima u dosadašnjem dijelu takmičenja, ekipa iz Sarajeva, mora dobro zapeti u utakmicama koje im predstoje kako bi ostvarili ono što su postavili kao glavni zadatak.

„Trenuntno se nalazimo na pripremama u Hadžićima. Radimo punom parom, kako bi se što bolje spremili za duele koji nas očekuju. Trenutno smo svi zdravi, povrede nisu prisutne a atmosfera u ekipi je odlična“, rekao je za SportSport.ba štoper sarajevskog tima, Bojan Regoje.

Svjestan stanja na tabeli, štoper ne krije šta je primarni cilj.

„Nalazimo se na jedanaestoj poziciji, što je nezadovoljavajuće nakon osvajanja Kupa. Ali šta je tu je. Na nama je da dokažemo da ne zaslužujemo tu poziciju. Doveli smo se u situaciju da nam je cilj opstanak, kao i to da nam je svaka utakmica bitna, tako da težimo ka tome“, dodao je Regoje.

U drugom dijelu sezone pored okosnice tima, igraće i neka nova imena.

„Većina igrača ostala je u timu, ali došla su i neka nova pojačanja. Pokušaćemo da se što prije uklopimo i počnemo kao jedan pravi kolektiv da se nadopunjujemo, kako bi ostvarili što jaču vezu između nas kao saigrača“, dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvoj utakmici druge polusezone, fudbaleri Olimpica idu na noge devetoplasiranoj Slaviji, čime će i početi njihova borba za opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti