Reina: Ostajem u Liverpoolu

Reina: Ostajem u Liverpoolu

Nedavno se pojavila vijest u britanskim medijima kako je neizvjesna budućnost Jose Manuela Reine na Anfieldu, no izgleda da od odlaska španskog golmana iz Liverpoola neće biti ništa, nakon što se sastao sa novim vlasnicima.

"Nisam rekao da ću napusiti Liverpool bilo kada. Želim da to navijači znaju. Imam dugoročni ugovor sa ovim klubom i u potpunosti sam njemu posvećen", rekao je Pepe Reina, te dodao:

"Nekoliko igrača i ja smo se sastali sa novim vlasnikom prošle sedmice i veoma sam sretan sa onim što nam je rekao."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije