Reja: Zarate ostaje u Laziju

Reja: Zarate ostaje u Laziju

Edmir Škorić

Edoardo Reja, trener italijanskog Lazija, tvrdi kako Mauro Zarate, napadač nebesko-plavih, neće preći u Juventus, kako su tamošnji pojedini mediji objavili.

Argentinac je, navodno, prva želja Stare dame u potrazi za napadačem. Podsjetimo da Juventus traži alternativu za povrijeđene Fabija Quagliarellu i Luca Tonija. No, u Rimu ni ne pomišljaju da prodaju 23-godišnjeg napadača.

"Ne razumijem zbog čega se stvaraju određene glasine. Zarate neće otići iz Lazija, u to sam potpuno siguran", kazao je Reja.

Zarate je ove sezone postigao četiri pogotka u 20 prvenstvenih nastupa. Južnoamerikanca je želio i Liveprool koji je bio spreman platiti ga 14 miliona funti. Ugovor sa Lazijem veže ga do juna 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.