Rekonstrukcija glavnog terena odmah po završetku sezone

Iz FK Željkezničar najavili

Rekonstrukcija glavnog terena odmah po završetku sezone

Rekonstrukcija glavnog terena stadiona Grbavica planirana je neposredno po završetku premijerligaške sezone, navodi se na zvaničnoj stranici Željezničara. 

"Želimo informisati članove, navijače, sponzore, partnere i prijatelje da je klub u stalnim konsultacijama sa ekspertima za infrastrukturu i da je plan da budući novi teren na Stadionu Grbavica bude najsavremeniji u našoj zemlji i maksimalno prilagođen vremenskim uslovima u bilo kojem periodu godine sa grijačima. To znači da će budući teren zadovoljavati najnovije uslove koje UEFA propisuje za kategoriju 3", navodi se u saopštenju FK Željezničar, a također se dodaje:

"FK Željezničar se još jednom želi zahvaliti gradskim i kantonalnim vlastima na bezrezervnoj podršci u ovom projektu, koji je od ogromnog značaja za širu društvenu zajednicu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Posjetilac
Ne znam koji k... objavljuju već objavljenu vijest, šta pokušavaju da dižu euforiju? Već su objavili da će se teren raditi u maju a maj je završetak prvenstva! Niđe veze.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi