Reljić: Biće teško gostovanje, Sloboda igra dobro

Prva liga RS, play-out

Reljić: Biće teško gostovanje, Sloboda igra dobro

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice nakon regularnog dijela prvenstva biju bitku za ostanak u društvu najboljih. U play-outu lige, u prvom meču sastat će se sa ekipom Slobode iz Mrkonjić Grada.

Naredni protivnik Vlasenice u proljetnom dijelu sezone ne zna za poraz. Imaju pet pobjeda i jedan remi što dovoljno govori o ambicijama Slobode. O sutrašnjem meču pričao je i fudbaler Vlasenice.

"Prije dvije sedmice izgubili smo od Slobode. Iako smo prižili dobar otpor nismo uspjeli da izvučemo povoljan rezultat. Naš sutrašnji protivnik je jedna kvalitetna ekipa koja igra dobar fudbal u nastavku sezone. Očekujemo tešku utakmicu. Nekoliko igrača ima problem sa povredama, ali znam da će igrački kadar sa kojim trenutno raspolažemo na terenu dati svoj maksimum", kazao je za SportSport.ba golman Vlasenice, Aleksandar Reljić.

Prvi meč play-outa između Slobode i Vlasenice igra se sutra od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi