Reljić: Dat ćemo sve od sebe pa neka bolji pobjedi

Vlaseničani putuju u Vojkoviće

Reljić: Dat ćemo sve od sebe pa neka bolji pobjedi

D. Vejo

Ekipu Vlasenice ovog vikenda očekuje teško gostovanje u Vojkovićima protiv zahuktalog Famosa.

Sa 12. pozicijom na tabeli nikako se ne mire gosti na ovom meču, s toga u Istočnu Ilidžu idu da se nadigravaju te da ostvare pozitivan rezultat.

"Famos je u sjajnoj domaćinskoj formi i sigurno da su favoriti na svom terenu. Ali na nama je da odigramo 90 minuta maksimalno skoncentrisano i da damo sve od sebe kako bi stigli do bodova. Na ovom susretu, biti ćemo uskraćeni za nekoliko standardnih igrača što nam dodatno otežava stvar, međutim igrat ćemo fudbal pa neka bolji pobjedi", ističe za SportSport.ba golman Vlasenice, Aleksandar Reljić.

Susret ova dva tima zakazan je za sutra od 14.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi