Reljić i Nikolić na korak do Leotara

S Marakane na Police

Reljić i Nikolić na korak do Leotara

D. Banović

Riješenje za vezni red i napad stručni štab Leotara traži u Crvnoj zvezdi, klubu koji tradicionalno gaji dobre odnose sa Trebinjcima.

Napadač Miloš Reljić i zadnji vezni Nemanja Nikolić mogli bi karijere da nastave na Policama, jer nisu u prvom planu kod trenera Roberta Prosinečkog.

"Zainteresirani smo da dovedemo Reljića i Nikolića, ali vidjet ćemo kako će se stvari dalje odvijati. Oni su nam interesantni igrači, ali vidjet ćemo kakva su njihova razmišljanja", kazao je trener Slavko Jović.

Igrači Leotara treniraju u svom gradu dva puta dnevno, a za sredinu slijedećg mjeseca u planu je odlazak najvrerovatnije u Krupanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.