Reljić: Nismo imali rješenje za Kozaru

Golman Vlasenice o jučerašnjem debaklu

Reljić: Nismo imali rješenje za Kozaru

D. Vejo

Prava golijada viđena je jučer u Vlasenici, gdje je istoimeni tim poražen od gostiju iz Gradiške ekipe Kozare rezultatom 0:6. 

Gorak ukus u ustima ostao je ekipi Vlasenice. Kozara je u svakom obliku bila potpuno dominantniji tim što govori i rezultat, iako je na kraju prvih 45. minuta bilo 0:2. O jučerašnjem debaklu pričao je golman domaćeg tima.

"Samo jedan šut smo imali. To dovoljno govori o tome koliko je protivnik bio jak. Odmah od starta meča vršili su pritisak na posljednju liniju koja je veoma brzo bila savladana. Dominirali smo tokom čitave utakmice što govori i rezultat. Imamo veoma mlad tim i u jučerašnjom utakmici nismo imali šanse protiv mnogo jačeg protivnika", ističe za SportSport.ba golman Vlasenice, Aleksandar Reljić.

Vlasenica se nakon kraja regularnog dijela prvenstva nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi