Reljić: Žao nam je što se to dogodilo

Odgođen meč Vlasenice i Radnika

Reljić: Žao nam je što se to dogodilo

D. Vejo

Utakmica četvrtfinala Kupa Republike Srpske između Vlasenice i Radnika iz Bijeljina odgođena je zbog loših vremenskih uslova.

Snijeg koji je iznenada pao, nije dozvolio odigravanje meča. Povodom svega, oglasili su se iz tabora domaće ekipe.

"Ovih dana pravo je nevrijeme u našem gradu. Nakon jakih vjetrova i kiše koja je neprekidno padala ovih dana, sinoć je pao i prvi snijeg. Nastavio je padati čitav dan. Nažalost, uvid sportskih radnika kazao je da su uslovi jako loši te da ne postoje uslovi za igranje meča. Isti se pomjera za sedam dana. Žao nam je što se to dogodilo", ističe za SportSport.ba golman Vlasenice, Aleksandar Reljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi