Remetić: Do odlaska na Jadran ćemo izdefinisati konačan spisak igrača

Šef struke Vezira za SportSport.ba

Remetić: Do odlaska na Jadran ćemo izdefinisati konačan spisak igrača

Samir Mlaćo

U dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH nogometaši Travnika upisali su isto toliko pobjeda. Prvo su Veziri savladali Rudar iz Han Bile (4:0), a jučer su bili bolji od NK Novi Travnik (2:0).

"Moram biti zadovoljan u ovih 15 dana rada koji su iza nas, jer je ovo sasvim jedna nova ekipa Travnika u odnosu na proljetni dio prvenstva. Moram istaći izuzetnu disciplinu u radu svih igrača, sjajan odnos prema obavezama, atmosferu u svlačionici a kroz ove dvije pripremne utakmice gdje rezultat nije bitan i izgrađivanje pobjedničkog mentaliteta koji će nam biti potreban u nastavku prvenstva i borbi za opstanak", kazao je šef struke Vezira Igor Remetić za SportSport.ba te dodao.

"Još jednu sedmicu rada smo na nasem stadionu i u nedelju idemo na pripreme u Makarsku, a prije toga isti dan imamo jaku kontrolnu utakmicu sa GOŠK-om u Gabeli koja će domaćinu biti generalka pred start Premijer lige. Do odlaska na Jadran izdefinisati ćemo konačan spisak igrača i zaključiti prelazni rok".

Veziri će u drugom dijelu sezone voditi bitku za opstanak u ligi, a u prva četiri susreta čak tri puta će biti gosti, te će već tada vjerovatno biti poznata njihova sudbina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi