Remetić: Moj moralni čin bio je da podnesem ostavku

Više nije trener Travnika

Remetić: Moj moralni čin bio je da podnesem ostavku

Endin Čaušević

Fudbaleri Travnika jučer su poraženi na gostovanju protiv visočke Bosne sa 2:1 u okviru 17. kola Prve lige FBiH nakon čega je trener ovog tima Igor Remetić podnio ostavku.

Remetić je užarenu klupu Vezira preuzeo početkom ove godine, ali se na klupi ovog tima zadržao samo dva kola. Nakon što je Travnik poražen u dvije uvodne utakmice proljetnog dijela Remetić je podnio ostavku, a čelnici kluba odlučili su prihvatiti istu.

"Nakon dva gostujuća poraza i ambicije koje smo imali moj morali čin je bio da se povučem i sporazumno raskinemo saradnju. Imao sam iskrene, časne i profesionalne namjere da ostvarimo zacrtani cilj. Zahvaljujem se čelnicima kluba na korektnosti, svojim saradnicima, igračima i posebno kolegama koji su mi bili podrška tokom boravka u Travniku. Ekipi želim puno uspjeha u nastavku prvenstva i da ispune svoj cilj", rekao je Remetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi