Remi Arminie i Herte
Fudbaleri Arminie radovali se u 41. minutu meča

Prva utakmica 19. kola Bundeslige

Remi Arminie i Herte

U prvoj utakmici 19. kolo Bundeslige odigranom večeras u Bilefeldu Arminia i Herta podijelili su bodove, rezultatom 1:1.

Gosti su došli u vodstvo u 14. minutu susreta pogotkom Voronina, a izjednačio je Wichniarek u 41.
Sutra (subota, 7. februara) od 15:30 sati igra se šest susreta 19. kola. Lider na tabeli, Hoffenheim naših Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića gost je Borussije M'gladbach, dok će Wolfsburg, Edina Džeke i Zvjezdana Misimovića, biti domaćin Bochumu. U ostalim mečevima u derbiju sastaju se Schalke 04 – Werder, te Karlsruhe – HSV, Bayer 04 – Stuttgart i  Eintracht - Koln.

Kolo će biti kompletirano u nedjelju, kada će od 19 sati igrati u još jednom od derbija starih rivala Bayern i Borussija Dortmund, a  Energie Cottbus ugostiće Hannover.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.