Remi Borca i Tekstilca u Banjaluci

Mreže mirovale na Gradskom stadionu

Remi Borca i Tekstilca u Banjaluci

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca remizirali su danas sa ekipom Tekstilca na svom terenu, a u okviru 9. kola play-offa Prve lige Republike Srpske rezultatom 0:0 (0:0).

Borac je tokom cijelog meča bio konkretniji tim. Prvu priliku na susretu imao je mladi centarfor crveno-plavih Miloš Kukić u 22. minuti, kada je nakon solo prodora uputio jak šut ka protivničkom golmanu koji vrhovima prstiju loptu šalje u korner.

Nedugo zatim, Kunić nije uspio da realizuje lijepu akciju Vladana Danilovića i Radulovića, lopta odlazi tik iznad prečka. Igrao se 41. minut kada je domaćin ostao bez Puzigaće koji nakon oštrog starta dobija direktan crveni karton te ga zbog toga neće biti u posljednjem kolu protiv Rudara, kada će Velikan iz Platonove proslaviti titulu prvaka Republike Srpske.

Do kraja prvog poluvremena, nije bilo prilika vrijednih pomena.

U nastavku, uprkos igraču manje, ponovo su Banjalučani bili ti koji su se pitali o svemu. Pokušavali su Vladan Danilović, Radulović i Radoja da dalekometnim šutevima ugroze gol protivnika, ali im je danas očigledno sreća okrenula leđa.

Najbolju priliku na utakmici imao je Đorđević, koji nakon centaršuta Radulovića šutira pored gola Dervenćana.

Na kraju, po bod svakome.

Borac: Trkulja, I. Danilović, Ojdanić, Raspudić, Puzigaća, V. Danilović, Radulović, Radoja, Kunić, Đorđević, Kukić. Trener: Marko Tešić

Tekstilac: Plisnić, Stijepić, Komlenović, Vukadinović, Reljić, Gatarić, Plavšić, Djekić, Jandrić, Drakul, Susaković, Trener: Zoran Dragišić.

Borac će u posljednjem kolu pred svojom publikom dočekati Rudar, dok će Tekstilac biti domaćin Kozari.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi