Remi Budućnosti i Bratstva u ljepotici kola

Remi Budućnosti i Bratstva u ljepotici kola

Adnan Beganović

U okviru 21. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine fudbaleri Budućnosti i Bratstva su podijelili bodove (3:3).

U ljepotici 21. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine nije bilo pobjednika. Budućnost i Bratstvo su podijelili bodove, a s obzirom na viđeno, može se reći da je rezultat 3:3 i najrealniji.

Gosti iz Gračanice su sjajno otvorili susret i u 4. minuti su preko Mouse Dijabanga stigli do prednosti. Međutim, domaći preko Elvina Suljića i Muhameda Mujića preokreću rezultat u svoju korist, te na odmor odlaze sa vodstvom od 2:1.

U 63. minuti Dijabang svojim drugim golom stvari vraća na početak, da bi rezervista Kenan Hafizović u 78. minuti gostima donio novu prednost. Tri minuta prije kraja Muamer Zoletić je pogodio za konačnih 3:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.