Remi Čelika i Veleža na Bilinom Polju

Premijer liga, 16. kolo

Remi Čelika i Veleža na Bilinom Polju

Midhat Šljivak

Fudbaleri Čelika i Veleža remizirali su na Bilinom Polju 1:1 u utakmici 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Čelik je poveo već nakon pet minuta igra kada mrežu gostiju pogađa Avdija Vršajević, no Velež nije dozvolio da se domaći fudbaleri razmašu, pa su Rođeni u 21. prvoj minuti stigli do izjednačenja preko Amera Juge.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku niti jedan tim nije ponudio ništa spektakularno, mada je Čelik bio nešto bolji, posebno u posljednjih 15 minuta kada je propustio nekoliko dobrih prilika.

Pokušala su oba trenera učiniti utakmicu zanimljivijom sa par izmjena, no napadači oba tima nisu imali konkretne završnice.

Na kraju su oba tima osvojila po bod, što je možda i najrealniji ishod ovog susreta.

Uskoro fotogalerija sa Bilinog polja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.