Remi Eskisehirspora, Nadareviću 90 minuta

Turska Superliga

Remi Eskisehirspora, Nadareviću 90 minuta

U posljednjoj utakmici 15. kola turske Superlige Eskisehirspor našeg reprezentativca Safeta Nadarevića je na gostovanju remizirao sa Kayserisporom rezultatom 2:2.

Već na samom startu utakmice, tačnije u 9. minuti brazilski defanzivac Diego Ângelo de Oliveira dovodi Eskisehirspor u vodstvo, međutim na odmor se ide neriješenim rezultatom, jer je stvari na početak vratio 21-godišnji napadač Ömer Şişmanoğlu golom u 31. minuti.

U 57. minuti u igru ulazi veznjak Sezer Öztürk umjesto reprezentativca Bahreina, koji u 69. minuti asistira Burhanu Eşeru za 1:2 i gol koj je, kasnije će se ispostaviti, bio dovoljan samo za jedan bod.

Konačan rezultat ovog susreta je postavio Ali Bilgin koji je mrežu gostiju za 2:2 pogodio u 84. minuti susreta. Naš reprezentativni stoper Safet Nadarević proveo je svih 90 minuta na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti