Remi Kubana i Spartaka, Rubin i CSKA bez golova

Remi Kubana i Spartaka, Rubin i CSKA bez golova

Danas su odigrane tri utakmice četvrtog kola Premier lige Rusije, dok je sutra na program meč Lokomotiva iz Moskve i Krasnodara.

Prvi su na teren danas izašli nogometaši Rubina i CSKA iz Moskve, a u derbiju kola golova nije bilo. Elvir Rahimić nije ulazio u igru u gostujućem timu.

Ni drugi današnji meč nije ponudio golove, a igrali su Amkar Perm i Krylya Sovjetov.

Ljepoticu kola odigrali su Kuban i Spartak u Krasnodaru. Završeno je rezultatom 2:2 u meču u komu su i jedni i drugi imali rezultatsku prednost. Prvo su poveli gosti preko Emenikea, potom je Kuban preokrenuo golovima Baldea i Dealberta, da bi konačnih 2:2 postavio Movsisyan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.